Purdue University PURDUE EXTENSION
Fountain County


We transform lives and livelihoods through research-based education
 
About Us
Calendar
Programs
  Agriculture
   
  Youth
   
  Family
   
  Community
   
Left Menu
Local Links
 
Newsletters & Publications
   
County Location
eXtension
Skip Navigation LinksFountain County CES

2012 FOUNTAIN COUNTY 4-H FAIR- JULY 13-19, 2012

4-H Fair Schedule 

TUESDAY, JULY 10
Foods Judging, Fountain County Fairgrounds
                 8:00-9:00am           Registration of Foods
                 9:00am                     Judging of Foods
                 6:00pm                    Swine Barn Set-Up

WEDNESDAY, JULY 11
Sewing, Fashion Revue & Consumer Clothing Judging,
Attica High School
                 8:00-8:30am          Registration-all levels, Sewing &
                                                  Fashion Revue
                 8:45am                    
Fashion Revue Judging– Cafeteria
                 9:00am                   
Sewing Judging– Library
               10:00-10:30am        Registration for Consumer Clothing
               10:30am                   
Consumer Clothing Judging– Cafeteria
                 6:30pm                    Fairgrounds Set-Up

FRIDAY, JULY 13
                7:30-9:30am            Enter 4-H Poultry
                7:30-10:30am          Enter 4-H Rabbits
                7:30-10:30am          Enter all 4-H Building Projects– Exhibit Hall
               10:00am                     
4-H Poultry Show– Arena
               11:00am                     
Building Project Judging Begins
               12:30pm                     
4-H Rabbit Show– Arena
                 2:00-5:00pm           
4-H Rocket Launch
                 6:00-10:00pm        Enter all 4-H Livestock (Except H&P)

SATURDAY, JULY 14
                 8:00am                     Swine Weigh-In
                 9:00-11:00am         Enter Open Class Exhibits– Exhibit Hall
                 9:00am                    
4-H Dairy Show– Arena
                11:00am                   
4-H Dairy Goat Show-Arena
                12:00pm                    Judging of Open Class Exhibits
                 2:00-4:00pm          
4-H Tractor Driving Contest- South Field
                 4:30-7:30pm           Jonah Club Fish Fry– Sponsored by 4-H Council
                 6:00pm                    Open Class Baked Goods Auction
                 7:30pm                   
4-H Queen Contest– Arena

SUNDAY, JULY 15
                 8:00-9:00am           Church Service– Arena
                 9:00am                    
4-H Horse & Pony Show
               10:00am-3:00pm      Car Show– Front Parking Lot
                 2:00pm                    
4-H Pets Judging– Exhibit Hall
                 2:00pm                     Little Miss & Mr. Contest– Arena
                 3:00pm                     Baby Contest– Arena
                 5:00pm                     Pedal Tractor Pull– Entertainment Area
                 5:00-7:30pm           4-H Council Meal
                 6:00pm                     
4-H Awards Program– Arena
                 8:00pm                    
4-H Fashion Revue– Arena

MONDAY, JULY 16
                 9:00am                    
4-H Beef Show– Arena
                 3:00pm                    
4-H Sheep & Wool Show– Arena
                 4:00pm                     
4-H Horse & Pony Gaming-H&P Arena
                 7:30pm                    
Grand Champion 4-H Sheep & Beef Show– Arena

TUESDAY, JULY 17
                 9:00am                    
4-H Swine Show– Arena
                 4:30pm                    
4-H Cat Show– Arena
                 6:30pm                     Pet & Hobby Parade– Arena
                 8:00pm                     
Grand Champion 4-H Swine Show

WEDNESDAY, JULY 18
                8:00am                     
4-H Boer Goat Show– Arena
                1:00pm                     
4-H Dog Obedience & Showmanship- Arena
                5:00-6:00pm            Release Open Class Exhibits
                6:00-7:00pm            Release 4-H Building Projects
                7:00pm                      
4-H Master Showmanship– Arena
                8:30pm                      
Battle of the Barns– Arena
              10:00pm                      Release of Non-Sale Livestock

THURSDAY, JULY 19
               8:00am                      
4-H Dog Agility Show
             10:30am                      
4-H Fun Day– Arena 
                                                   (All Members, Mini 4-H included)
                                                    Lunch provided
              12:00-2:00pm            All Building Projects Released
               6:30pm                      
4-H Livestock Auction