Purdue University PURDUE EXTENSION
Greene County


We transform lives and livelihoods through research-based education
 
About Us
Calendar
Programs
  Agriculture
   
  Youth
   
  Family
   
  Community
   
Left Menu
Local Links
 
Newsletters & Publications
   
County Location
eXtension
Skip Navigation LinksGreene County CES
 

2013 Greene County 4-H Fair Schedule of Events

Saturday, June 29th

9 am Tractor Driving Contest – Northeast Field

Saturday, July 6th

10 am    Dog Show – Commercial Building

Sunday, July 7th

2 pm Rifle Match – Rain Make-up

4 pm Greene County Queen Contest – Community Building

Tuesday, July 9th

6 pm Cat Show – Community Building

Wednesday, July 10th

8:30 am – Private Fashion Revue (Grades 8-12) Community Building

9 am – Private Fashion Revue (Grades 3-7) Community Building

7 pm – Public 4-H Fashion Revue – Community Building

Thursday, July 11th

Back room set up

Friday, July 12th

3:30 – Judges and helpers meeting

4-8 pm – Project Check in

Saturday, July 13th

6am to 12 noon  – Animal Check In

10am – Antique Tractor Drive across County

5pm – Commercial Building Open

6pm – Car Show

6pm – Junior Leader Ice Cream Social

7pm – Mini Rods

Sunday, July 14th

9am – Dairy Goat Show

10am – 2pm – ZipLine open 4-H free

11am (check-in)– 12noon – Rib Cookoff

2pm –ZipLine still open no longer free

12-9pm – Community Building Open to view 4-H projects

2pm – Communication (Previously Action Demonstrations)

3pm – Truck and Tractor Pull

4pm – Beef Market Show

5pm Commercial Exhibits Open

5:30 pm – 4-H Meat Goat Show

Monday, July 15th

8am-9pm Community Building Open

8am – 4-H Horse & Pony Show – both arenas

1pm – Mini 4-H Barn Tours offered by Jr. Leaders.  Meet by Announcers Booth in Arena

5pm –Commercial Exhibits Open

5:30 pm – 4-H Sheep Show

6 pm Baby Contest

7 pm Bicycle Rodeo

7 pm Homemaker’s Cooking Contest

Tuesday, July 16th

8am – 4-H Poultry Show

8-9 Community Building Open

5pm Commercial Building Open

5:30pm 4-H Beef and Dairy Show & Showmanship

6pm Little Mr and Miss

6pm Antique Tractor Parade

7pm 4-H Horse and Pony Contesting

8pm – Pedal tractor Pull – Pull Strip

Wednesday, July 17th

8am-9 Community Building

8 am Mini 4-H Rabbit Show

9am 4-H Rabbit Show

10am Mini Horse and Pony

12 noon – Rotary Hot Dog Lunch – Free to all 4-Hers

3pm – Frog Jumping, Watermelon Seed Spitting and Cow Pie Throwing Contests

5pm – Commercial Building Open

5:30 – 4-H Swine Show

7pm Silly Safari – Commercial Building

10pm – Final Deadline for 4-H Livestock Sale Entries and Skill-a-thon Team Entries

Thursday, July 18th

8-9 Community Building Open

10am Skill-a-Thon

12pm 4-H Rocket Launch _ East Field

12 noon – 3pm – 4-H Fun Day – all 4-Hers are encouraged to attend. 

5pm – Commercial Building Open

5pm – 4-H Award Ceremony - Skill-a-thon winners announced. Indoor Horse Arena

6pm – Round Robin Begins in Indoor Horse Arena.

7:45pm Antique Tractor Parade Recognition – Outdoor Arena

8pm – Hog Wrestling & Fun Night – Outdoor Arena - $7.00 admission

Friday, July 19th

5am -11am – 4-H Animals Released (non-sale)

8-12 Exhibits released – Community Building

5:30 pm Livestock Auction –

Saturday, July 20th

10am – all Livestock must be removed from Fairgrounds

7:00 Demo Derby